Shiseido UV Protective Liquid Foundation

 photo IMG_5059.jpg
Gewoonlijk draag ik op wintersport tijdens het skiën erg weinig make up, alleen oogpotlood een beetje mascara en een goede zonbescherming voor de huid volstaat. Met een helm en sneeuwbril op je hoofd valt er verder niet veel meer van mij te herkennen. Nu ik een beetje wandel en van terras naar terras ga, is dit wel even anders en wil ik er toch iets meer werk van maken. Ik ging dus thuis op zoek naar een zonbescherming met een kleurtje, maar kwam er al snel achter dat de keuze beperkt is.

Enkele merken hebben in hun lijn met zonbescherming een BB cream, die volgens de bijsluiter veel belovend is, maar mij toch teleurstelde. Bij het uitsmeren bleef er weinig kleur over, slechts een beetje glans, en wat ik vaak met BB cream heb is dat ik bij het smeren allemaal velletjes op mijn gezicht krijg. Mijn eisen waren: hoge beschermingsfactor met anti-aging, beetje dekkend met een mooie tint.

Ik kwam tenslotte uit op de UV protective liquid foundation van Shiseido, deze crème draag ik over mijn normale dagverzorging, of eventueel gecombineerd met een gewone zonnecrème. Het is een hele vloeibare foundation die zich mooi met de huid mengt, niet afgeeft en lang blijft zitten. (natuurlijk moet je als je langer in de zon zit wel iedere twee uur smeren). Er wordt nog een sponsje in een klein doosje bijgeleverd, maar persoonlijk breng ik het liever met mijn vingers op en haal als laatste nog even het sponsje erover om eventuele vlekjes uit te smeren.

Annemerel gebruikt hem inmiddels ook. Ze heeft altijd gauw last van een onrustige huid, maar na drie dagen smeren heeft zij nog geen negatieve reactie op haar huid ondervonden, hij dekt erg mooi en zorgt ervoor dat haar huid er stralend uitziet. Hopelijk blijft dat zo en is dit een mooi product voor jong en oud.

– Stefanie

Deel:

3 Comments

  1. Linda 12 maart 2016 / 18:22

    Dank voor de tip, ga het zeker eens proberen!

  2. Manon 18 maart 2016 / 12:32

    Leuke blog heb je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *