Zonder jas

 photo IMG_5019.jpg

Nog even dan is het zomertijd, pasen, lente en hopelijk terrasjesweer. Ik denk dat iedereen weer blij is als de zon schijnt en we voorzichtig onze winterjas weer in de kast kunnen opbergen. Helaas is het in ons land vaak maar van korte duur als het lentezonnetje zich even laat zien, daarom heb ik dan graag een comfy vest aan of neem het zeker mee naar een terrasje in de stad,  aan het water in het park of waar dan ook. Je weet nooit hoe snel het weer even kil wordt en je dat vest hard nodig hebt.

Ik zocht alvast wat leuke exemplaren uit en kocht er stiekem al één , omdat ik hoopte dat het in Serfaus al warm genoeg zou zijn in het dorp, om dit dikke vest op een terrasje in de zon te dragen. Helaas kwam ik bedrogen uit en zat ik met mijn skijack aan te genieten van mijn cappuccino. Helemaal niet erg mijn vest wacht wel op mooi weer in ons eigen land.

 photo IMG_5158.png

Deze zag ik bij Mango, een leuke stof in een makkelijke kleur, die overal goed mee te combineren is.

 

 photo MangoVest1.png

Een soort van poncho in het welbekende bretonsestreepje, ook van Mango. Fijn om ergens overheen te dragen.

 photo IMG_5172.png

Dit nonchalante vest zag ik bij Zara en past prima bij een skinny jeans.

 photo PonchoZalando1.png

Deze poncho zag ik voorbij gaan bij Zalando en is van het merk Dorothy Perkins. Altijd fijn zo’n “doekje” in deze mooie kleurencombinatie, als het ineens wat frisser wordt.

 photo IMG_5135.png

Deze hangt dus te wachten in mijn kast, kan niet wachten om te dragen, met zwarte skinny broek, geribde streeptop, en korte laarsjes.

Ga naar naar buiten en geniet van de lente als het even kan!

-Stefanie

 

 

Deel:

2 Comments

 1. bea 27 maart 2016 / 17:59

  Hallo Stefanie,
  Fijn dat er nu een blog is die bij mijn leeftijd past en ook nog eens geschreven door iemand met een goede kledingsmaak! Heb jij, of misschien een van je bezoekers, tips betreffende merken die kwalitatief goede shirts verkopen? Mijn T-shirts krimpen of lubberen vaak, waardoor ik ze niet graag meer draag!
  Hartelijke groet, Bea.

  • stefaniedejongh 29 maart 2016 / 15:32

   Bedankt voor je reactie en wat betreft je probleem met de t-shirts, daar zal ik binnenkort een blog over schrijven. Niet alleen over krimpen en lubberen, maar ook over “gaatjes.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *