Holiday

 photo IMG_6370-2.png
De zomervakantie nadert, nog even inpakken en dan kan hopelijk het grote genieten beginnen met man en dochters. Ons huis op wielen wacht op ons en alle bagage die we dit keer meenemen. Hoewel ik van plan ben niet te veel mee tenemen blijft het weer een hele uitdaging, de dingen thuis te laten waarvan je eigelijk weet dat je ze toch niet gaat gebruiken. 

De reis gaat naar Toscane, een plek die zo uitnodigt om te genieten van de rust, lekker eten en drinken, cultuur en natuur. Zoals ik in eerdere blogs al heb geschreven is Toscane een beetje thuiskomen en toch telkens weer nieuwe plekjes ontdekken.
Deze komende weken wordt het ook voor het eerst een echt rustige vakantie omdat Annemerel haar werk allemaal heeft ingepland. Dit jaar geen boek te schrijven, geen blogs om online te zetten, geen interviews of columns, geen stress met internet, hoera vakantie!
Waarschijnlijk zal er vanzelf wel weer een situatie voordoen om ons levendig te houden. Dat hoort bij ons leven.

 photo IMG_6379.png

 

 

Ik ga deze vakantie lekker veel instagrammen, en nieuwe ideeën opdoen voor blogs, de najaars mode in Italië bekijken en vooral heel erg genieten. Wil je van alles een beetje meegenieten volg mij dan op mijn Instagram account (stefaniedejongh).

Fijne zomer, hopelijk tot ziens in augustus.

– Stefanie

 

 

 

Deel:

2 Comments

  1. Ingrid 1 juli 2016 / 22:19

    Fijne vakantie, lekker genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *