foundation

 photo jetskefoundation.jpg

Ieder najaar ga ik weer op zoek naar een beetje fleur en kleur om de winter door te komen, ik hoef geen huid die lijkt op een retourtje Ibiza, maar iets meer dan die bleke doffe winterteint zou wel fijn zijn. Een BB crème vinden is mij vorig jaar niet gelukt, elke crème had wel weer iets wat mij niet beviel.

Uiteindelijk koos ik vorig najaar voor de tinted moisturizer van Clarins, die ik gewoon over mijn dag crème heen smeerde, een prima keuze voor een dagelijkse opfrisbeurt. Niet te veel, maar gewoon een beetje levendiger, dan mijn saaie winterse huid.

Toch wilde ik dit jaar weer iets nieuws proberen, als eerste testte ik de touche éclat foundation van Yves Saint Laurent. Een hele mooie dekking, geen gemaskerde huid en ook geen crème die in de rimpels trok. Het was helaas maar een proefje, dus het was gauw op. Al met al een hele goede kanshebber, maar toen kwam mijn dochter met een prachtige black box voor me langs. Een grote verrassing met een foundation, poeder en bronzer, die je opbrengt met de bijbehorende meest zachte poederkwast die je kan bedenken.

Ik probeer graag nieuwe dingen uit, dus ik was helemaal in mijn nopjes met deze set van dr. Jetske Ultee. De foundation brengt de eerste keer wat vreemd op, anders dan je gewend bent van andere merken, glijd deze soepel over de huid. Je kunt dan het beste de foundation even laten “intrekken” in de huid, voordat je er een laagje poeder met die fijne kwast eroverheen aanbrengt. Ik gebruik alleen de bronzer,  omdat de poeder iets te licht van kleur ( no 10) is. De kleuren zijn allemaal vrij licht en misschien voor mensen met een hele donkere huid niet zo geschikt. Ik heb de kleur nummer 30 en die matcht heel goed met mijn huid. Na gebruik trekt hij absoluut niet in de lijntjes en voelt heel comfortabel omdat je hem absoluut niet voelt en ziet zitten, het geeft een heel natuurlijk resultaat.

Een hele fijne nieuwe producten lijn, niet alleen de foundation, want zeker ook de bronzer is heel mooi en subtiel.

– Stefanie

Deel:

1 Comment

  1. Catelijne 2 november 2016 / 20:02

    Fijn om te horen dat het prettig werkt. Ik ben zelf afgestapt van bronzer, blush staat bij mezelf wat natuurlijker ben ik achter gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *