Streepjes

 photo IMG_6002.jpg
Misschien is het jullie al opgevallen, maar ik ben dus dol op streepjes. Bloemen en drukke patronen zijn soms leuk, maar streepjes vind ik altijd leuk en dan met name de marinestrepen van dit moment. Ik zit nu veel lekker te luieren met mijn laptop omdat hinkepoot een beetje rust nodig heeft, tijd genoeg dus om de leukste zomer accessoires in de marinelook voor jullie uit te zoeken.

 photo NMDB blog6.jpg

 

Van links naar rechts zie je een hele fijne sarong towel  van Oysho, ik gebruik hem al jaren met veel genoegen, het is een combinatie van een hamamdoek en een badlaken. Makkelijk om mee te nemen omdat hij niet veel ruimte inneemt in je tas en ook niet zo zwaar is.

Deze poncho heb ik al klaar hangen in mijn kast voor de vakantie (ik kocht hem bij H&M), handig om snel even over je bikini te dragen en lekker luchtig omdat hij gemaakt is van een dunne katoen.

Dit badlaken is van Zara home en ziet er gewoon schitterend uit, misschien wel iets voor vaderdag!!

Een klein handig tasje voor in je strandtas, makkelijk om je sleutels, telefoon, geld e.d. in op te bergen, zodat je alles bij elkaar hebt en niets kan verliezen op het strand. Ik ben daar altijd een fan van, deze is gemaakt van papierstro.

Deze tas komt van Oysho en is echt groot genoeg om alles in mee te nemen voor een dagje strand, park, zwembad of waar dan ook. Jammer dat Oysho niet bij ons in de buurt zit, maar gelukkig hebben ze een goede webshop.

Een hoed is niet echt mijn ding, maar ik denk dat ik er toch maar eens aan moet gaan geloven, zeker nu ik zoveel leuke exemplaren tegen kom, deze komt van Zara en past helemaal in de marinelook.

Dit lieve lichtblauwe streepje is een bandana, komt ook van Zara en wil ik beslist hebben. Vroeger jaren met een bandana om mijn nek gelopen maar je kan ze ook heel handig op het strand om je hoofd dragen om je haar lekker uit je gezicht te houden. Mooi te combineren met een basic wit t-shirt.

De gestreepte tas komt van H&M en is niet alleen te gebruiken voor het strand, maar kan ook gewoon mee genomen worden voor de boodschappen.

Als laatste zag ik deze schoentjes bij Massimo Dutti, net iets meer schoen dan een gewone espadrille, maar toch leuk te dragen in je marinelook.

En, nog inspiratie gekregen van mijn streepjes, of houden jullie meer van de bloemige patronen, waar je momenteel ook zo ontzettend veel van tegenkomt? Daar ga ik binnenkort eens naar op onderzoek uit.

– Stefanie

 

Deel:

5 Comments

 1. bea 1 juni 2016 / 17:58

  Leuke items voor de zomer!
  Ik hoop dat het snel beter gaat met je arme teentjes!

  • stefaniedejongh 4 juni 2016 / 19:21

   Dank je, en de teen hobbelt al weer een beetje mee hoor.

 2. Catelijne 1 juni 2016 / 19:23

  Ja hou heel erg van streepjes! Met name marine, maar heb toevallig vandaag grijs en wit gestreept aan. Vooral in de zomer ben ik fan :)

 3. Mams van kim 4 juni 2016 / 09:12

  Mooie uitgekozen collectie…je hebt goede smaak hoor….beterschap met je teen!!!

  • stefaniedejongh 4 juni 2016 / 19:23

   Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *