neoderma

 photo IMG_6349.jpg
Er stond nog een pot crème te wachten op de zomer, omdat ik eigenlijk normaal voor een vollere crème kies. Deze van Neoderma, de power lift day cream uit de Intelligence power lift line is speciaal voor de normale tot gecombineerde huid geschikt. Als het warmer weer is vind ik persoonlijk een minder volle crème heel prettig, omdat je met warm weer toch al gauw een iets vettere huid krijgt.

Ik heb nog nooit eerder een product van Neoderma gebruikt, maar ken het wel van naam. Het is een merk dat vooral veel in schoonheidssalons wordt gebruikt. Deze crème zorgt voor een stralende teint en geeft de huid een beschermlaagje, tevens zorgt het voor herstel van de huidstructuur en geeft een jongere uitstraling. Dit is natuurlijk volgens de bijsluiter wat we ervan mogen verwachten.

Over dit soort uitspraken ben ik altijd een beetje sceptisch, een jongere uitstraling kan niet echt uit een potje komen, maar dat het de huidstructuur zou kunnen verbeteren denk ik zeker en dat beschermlaagje lijkt me vrij logisch als je een crème smeert.

Ik gebruik het nu een paar weken en ik vind het een fijne crème, alleen heb ik het gevoel dat je vrij veel moet gebruiken omdat het niet zo erg uitsmeert. Het is moeilijk te zeggen of mijn huid er beter uitziet, want ik was zeker niet ontevreden voordien. Toch denk ik dat, wanneer je alles uit de hele lijn gebruikt,  je er meer profijt van zal hebben. De verdere producten uit deze lijn zijn: een nachtcrème, een serum, en een eye & lip contourcream.

De actieve bestanddelen uit deze lijn die moeten zorgen voor de vermindering van rimpels, de versterking van de huid,  de vochtregulering en de stralende teint zijn:
– appelstamcellen
– diamantextract
– rogge-extract
– orchidee-extract

Deze zomer ga ik de crème lekker verder gebruiken en ben benieuwd of ik nog iets “spectaculairs” zal waarnemen, voorlopig voelt mijn huid prettig aan. En wat die rimpeltjes betreft, ach die kunnen we nou eenmaal niet wegtoveren met een crèmetje.

– Stefanie

 

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *