Zara

 photo NMDB blog4.jpg

 

Ik ga altijd graag even met de meisjes naar Zara, hoewel Annemerel altijd haast heeft en alles meestal ongepast mee naar huis neemt, gaan Roos en ik iets subtieler te werk en nemen wij onze tijd.

Vaak kijk ik eerst even in de webshop om een beetje een idee te krijgen wat ik leuk vind, zodat ik iets gerichter (dus sneller) kan zoeken. Ik probeer meestal op een tijdstip te gaan, als het niet zo druk is en er nog geen rij voor de pashokjes staat. Eenmaal aan het passen valt het vaak tegen als ik het aan heb, toch niet zo’n mooie stof, niet geschikt voor mijn leeftijd of figuur, daarom probeer ik zo veel mogelijk tegelijk mee te nemen in het pashokje. Gewoon een kwestie van zeer selectief zoeken, zodat je niet met iets thuis komt wat alleen maar als kast vulling dient of waar je eigenlijk niet meer in moet willen lopen.

De combinatie die ik deze keer bij elkaar zocht is een stijltje waar ik altijd blij van word, een leuk kort jasje om zo in naar buiten te gaan of met de trenchcoat er over als het weer ons toch weer in de steek laat. De broeken van Zara zien er altijd prima uit, maar zijn vaak niet zo’n goede match met mij. Ik denk dat je daar toch een andere bouw voor nodig hebt, vaak blijven mijn kuiten al steken, zodat ik niet veel verder kom. Het blijft altijd spannend.

Alles bijelkaar vind ik het een leuke combi voor jong en oud.

– Stefanie

 

 

 

 

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *