Het cadeau

 photo IMG_5506.jpg
Na mijn blog over jarig zijn en het perfecte cadeau, was het wel een uitdaging om mij te verrassen. Ik kan zeggen, dat het ze goed gelukt is de dames en heer, als partner in crime. Toevallig hadden we alle vier op zaterdag iets te doen in de stad, kwam het ook nog zo uit dat we tegelijk in de Bijenkorf waren, en ging mijn telefoon dat manlief een tafeltje bezet hield in het Citycafé. Onder het genot van koffie en taart kreeg ik een kaart en cadeaucard met de lieve boodschap om samen met hun de perfecte tas voor mijn verjaardag uit te zoeken.

Nou dat was een feest, heel veel tassen heb ik om mijn arm gehad en de keuze werd best moeilijk, ik heb er natuurlijk ook al een paar thuis in de kast. Om voor iets compleet anders te gaan moet ik meestal nog wel even nadenken, maar dit was liefde op het eerste gezicht. Een basic model in een mooie warme auberginetint. Goed te combineren met mijn geliefde zwart en toch weer eens iets anders.

Ik ben heel blij met “Marc”(by Marc Jacobs), zoals hij gelijk door iedereen werd gedoopt, een tas die een “hij” is klinkt wel apart en dat is die ook. Hij ging op mijn verjaardag mee thee drinken en ‘s avonds uit eten en een dag later toen onze babygirl 21 werd mocht hij mee naar mama Kelly voor een heerlijke lunch met de dochters.

 photo IMG_5521.jpg

 

Ik hoop nog veel met Marc op stap te gaan.

– Stefanie

 

Deel:

4 Comments

 1. Ingrid 22 april 2016 / 20:59

  Wauw, je hebt een goede keus gemaakt. Een hele mooie tas. Ik ben stiekem een beetje jaloers. 😉

 2. Astrid 23 april 2016 / 08:05

  Wat een prachtige tas heb je gehad/uitgezocht!! Super mooi!!! De kleur vind ik ook helemaal geweldig.

 3. Petra 28 april 2016 / 10:20

  ‘Ik hoop nog veel met Marc op stap te gaan.’

  haha geweldig! Leuke tas en leuk geschreven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *