Winteraccessoires

 photo Onlangs bijgewerkt.jpg
Het is januari en buiten is het 8 graden met regen. Geen winterweer en ook niet in het vooruitzicht, dit herfstige weer staat mij behoorlijk tegen en ik heb zo’n vermoeden dat ik niet de enige ben. Helaas heeft het weerbericht voorlopig geen verandering aangekondigd.

Toch zou het zo maar kunnen, stel je voor: het gaat vriezen, sneeuwen, treinen die vanwege het barre weer niet rijden, auto’s die stranden in de sneeuw en bij het KNMI hebben ze het over extreem koud winterweer. Wat trekken we aan? Ik zou het zo gauw niet weten. De laatste jaren waren absoluut niet zo koud dat ik daar dikke dingen voor heb aangeschaft. Goed excuus voor iets nieuws dus.

Ik zag dat er nog volop leuke winterse accessoires te koop zijn in de winkel en online, geen wonder natuurlijk met dit weer, op het moment dat men het nodig heeft krijg je er een ware run op. Om alvast goed voorbereid op eventuele kou te zijn, heb ik een shoppingrondje gemaakt.

Veel faux(!) fur en lekker warm.

V.l.n.r.: Gebreide grijze baret van Granny’s Finestfaux fur sjawl van Kamy Hatgebreide muts van Armanifaux fur muts van Kamy Hatwarme colsjawl van Bickley + Mitchellmuts met pareltjes van Sandro  – gestreepte faux fur sjawl van Reissgebreide muts met lovertjes van Opus.

-Stefanie

 

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *