Central Park

 photo 2015-08-06.jpg
Ik hou van lekker eten. Koken doen wij veel, maar zo af en toe laten we ons ook graag verwennen in een goed restaurant. Onder het genot van een goed glas wijn laat ik mij graag verrassen met het liefst vaak meerdere kleine gerechten. Op die manier is het een echt feest om de kunsten van de kok uit te proberen.

Een restaurant waar wij graag eten is Central Park by Ron Blaauw in Voorburg. Lekker dicht bij huis.  Onze kennismaking met Central Park was op een mooie nazomeravond, in de prachtige tuin van het hotel. Ook een voordeel dat je er dus kan blijven slapen zodat je er een leuk mini tripje Den Haag van kan maken.

Veel van de gerechten zijn geïnspireerd en bedacht in Ron Gastrobar in Amsterdam. Alle gerechten kosten 15 euro, sommige hebben een kleine toeslag, het zijn kleine gerechtjes die smaken zoals ze er uitzien: betoverend. Meestal kiezen wij drie gerechtjes en een dessert uit, voor ons is dit ruim voldoende. Iedere keer als wij komen is de kaart weer iets veranderd zodat je regelmatig nieuwe gerechten kunt proeven. De verse frietjes met dragonmayonaise is een bijgerecht die je zeker geproefd moet hebben.

Ook voor een glas wijn kunnen ze je uitstekend adviseren, zodat je eventueel bij ieder gerecht een passende wijn kunt drinken.

Heb je zin in een avondje genieten dan kan ik Central Park van harte aanbevelen.

-Stefanie

 

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *