Jarig

 photo NMDB blog2.jpg

 

Het is weer april en dat betekent dat jongste dochter en ik weer jarig zijn. Niet tegelijk, nee dat net niet, want ze besloot bijna 21 jaar geleden, toch heel eventjes te wachten om geboren te worden zodat ze gewoon  een eigen verjaardag heeft. Om ideeën op te doen voor onze wensenlijst gingen wij alvast op onderzoek en natuurlijk werd er ook gekocht.

De wensenlijst van Roos was mij al gemaild en die was dit jaar eens lekker lang, wel zo makkelijk, dus konden we al gericht gaan zoeken. Natuurlijk stond kleding hoog genoteerd, want dat is iets wat de meeste vrouwen niet gauw genoeg hebben. Wij begonnen onze zoektocht dus gewoon bij Zara om de verjaardagsoutfit van dochterlief te zoeken en vonden samen de ultieme  look voor haar 21ste verjaardag.

Vervolgens naar de Bijenkorf waar je ons gewoon een middagje kan laten struinen, want daar is altijd genoeg te vinden, ook als je niets nodig hebt. Aangezien ik bekend sta als tassenfreak, weinig dingen maken mij blijer dan tassen op mijn verjaardag, heb ik deze mooie exemplaren aan mijn wensenlijstje toegevoegd. Helaas zullen ze ieders budget wel overschrijden, maar men moet toch weten wat je wensen zijn.

Bij tassen krijgen vind ik het zo leuk dat ik na jaren nog een herinnering heb, van het moment of gelegenheid, toen ik de tas kreeg. Zo herinner ik mij een verjaardag waarop wij niets gepland hadden, het was maandag en een lange werkdag, bij thuiskomst werd er heerlijk voor mij gekookt, gewoon gezellig eten en drinken en als klapper op de vuurpijl kreeg ik van mijn man de tas die ik met mijn dochters al verschillende keren bij de Bijenkorf had aanbeden. Annemerel was daarvoor ‘s middags gauw even op het fietsje naar de stad gegaan om een verrassing te scoren. Dat soort dingen geeft een tas dus iets extra’s.

Gelukkig voor mijn familie ben ik ook super blij met heerlijke badproducten, geurkaarsen, en iedere met zorg uitgezochte mooi ingepakte verrassing.

– Stefanie

 

Deel:

2 Comments

  1. Ingrid 4 april 2016 / 16:48

    Leuk wensenlijstje heb je. Ik ben ook dol op tassen en kan er niet genoeg van hebben. Net zoals jij heb ik bij iedere tas wel een herinnering. De meeste gekocht op vakantie als herinnering. Ik kan na jaren nog zeggen in welk plaatsje en bij welk winkeltje.

  2. Nicky 4 april 2016 / 18:10

    Dat laatste is een toppertje! Met zorg, mooi ingepakt cadeautje. Zo fijn om te krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *