Schoenen

 photo IMG_5325.jpg
Ik heb een haat liefde verhouding met schoenen, hakken zijn prachtig om te zien, maar niet om op te lopen voor mij. Ooit in een grijs verleden heb ik het voorzichtig geprobeerd, maar is nooit een succes geworden. Alles kan je leren, maar dat gaat voor mij niet op met mijn super slappe gewrichten.

Nu ik ouder ben, gaat het er niet beter op worden met mijn “slappe voetjes”, het is altijd lang zoeken naar schoenen en schipperen tussen comfort en mode. Totdat mijn arts enkele maanden geleden over orthopedische schoenen begon, het stoom kwam nog net niet uit mijn oren, maar binnen in mij borrelde het aardig. Stel je voor dat je voortaan op die lompe, maar o zo verantwoorde schoenen, door het leven moet.

Oh nee daar was ik nog lang niet aan toe, ze vertelde er wel bij, dat ze tegenwoordig heus leuke schoenen maken. Ik was er nog niet gerust op, maar na zes weken googlen, praten en denken, besloot ik toch voor een paar laarsjes op maat te gaan.

 photo IMG_5316.jpg

En dat zijn het “maatschoenen”, niets gekke lompe dingen, gewoon een paar zelf ontworpen en op maat gemaakte laarsjes. Geïnspireerd op de Dickerboots van Isabel Marant, bepaalde ik de kleur en materiaal van zowel binnen- en buitenkant, als de kleur van de zolen.  Echt alles kon ik zelf aangeven hoe ik het wilde hebben. Zelfs de kleinste details. Het duurde zeker acht weken voordat ze klaar waren, maar daar is het dan ook handwerk voor.

Helemaal blij ben ik, ze lopen als pantoffeltjes en zien er (vind ik) prima uit, ze combineren uitstekend bij mijn favoriete jeans en de kleur is zeker voor de lente helemaal leuk.

– Stefanie

Deel:

2 Comments

  1. bea 13 april 2016 / 07:32

    Heel mooi, en nu maar goed onderhouden zodat ze heel lang mee gaan.
    Veel plezier ervan!

  2. Astrid 14 april 2016 / 08:49

    Hele leuke laarsjes!! Prachtige kleur heb je uitgekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *