Lente

 photo IMG_5382.jpg

 

Heerlijk dat het weer lente is, alles staat in volle bloei, daar worden we toch vrolijk van. Vorig jaar na de grote verbouwing hebben we de tuin aangepakt, terrassen laten aanleggen, borders, plantenbakken, en een  grasperk, goed voor de afwatering en het brengt ook gelijk wat sfeer en kleur. Nu is het tijd om de tuin te vullen met planten en bloemen, en een loungehoek te creëren. Ik heb er zin in en om ideetjes op te doen zit ik dagelijks op Pinterest te kijken.

We hebben gekozen voor grote grijze stenen in verschillende patronen om toch wat onderscheid te maken tussen de terrassen. Om het geheel een beetje op te vrolijken wil ik in de zomer veel kleur, helaas hebben de nu nog kleine plantjes wel zijn tijd nodig om te groeien, het zal zeker een aantal jaren duren voordat het hier een beetje op lijkt.

 

 photo IMG_5388.png

 

De sfeer voor de loungehoek heb ik ook al gevonden op Pinterest, deze onderstaande foto geeft mij een prima beeld van mijn idee hoe ons loungeterras er moet gaan uitzien.

 

 photo IMG_5405.png

 

 

Ik denk dat we ook dit weekend wel bij het tuincentrum te vinden zullen zijn om weer op jacht te gaan naar bomen en planten, want hoewel onze Camelia bloeit, is het eind nog niet in zicht, er moet nog heel wat gebeuren.

Ik kijk uit naar het mooie weer om te gaan genieten van onze tuin.

– Stefanie

 

Deel:

1 Comment

  1. Nicky 15 april 2016 / 19:29

    Ik kan ook zo genieten van de tuin aan te leggen en hem te zien ‘groeien’ als het ware. Veel plezier in het tuincenter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *